- Πολιτικό Γραφείο: 210 48 36000
- email: info@vspanakis.gr
Σπανάκης: «Μεγάλη επιτυχία Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες»

By admin
21 Ιουλίου 2020 «Μεγάλη επιτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη» χαρακτήρισε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπανάκης Βασίλης-Πέτρος την απόφαση της Συνόδου Κορυφής που εξασφαλίζει ένα συνολικό πακέτο άνω των 70 δισ. ευρώ για τη χώρα μας.
«Η μεγάλη επιτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, έδειξε ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει δρόμος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει και τη θέληση και τη δύναμη να οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης. Το απέδειξε για άλλη μια φορά εξασφαλίζοντας περισσότερα από 70 δισ. για τη χώρα μας την πιο κρίσιμη στιγμή, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Κι ο δρόμος με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μπροστά μας», δήλωσε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα της Αθήνας.
Σχετικά Νέα & Άρθρα
Τελευταία Νέα

Βασίλης Σπανάκης: Καθημερινά θωρακίζουμε την Ελλάδα
6 Οκτωβρίου 2020




Συγχαρητήρια Σπανάκη στη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ
29 Σεπτεμβρίου 2020
Kατηγορίες
Πρόσφατα άρθρα
- Βασίλης Σπανάκης: Καθημερινά θωρακίζουμε την Ελλάδα
- Άμεση απομάκρυνση των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τον Δήμο Γλυφάδας, ζητάει ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης
- Στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων που καλούνται να επιστρέψουν επιχορηγήσεις μη ολοκληρωμένου προγράμματος του 2013, ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης
- Αντιμετώπιση των προβλημάτων βιοπορισμού των υπαιθρίων εμπόρων που δραστηριοποιούνται στις εμποροπανηγύρεις, ζητάει ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης
- Συγχαρητήρια Σπανάκη στη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ