Επίσκεψη Σπανάκη στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης επισκέφτηκε σήμερα ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, να δει τις ελλείψεις που υπάρχουν και ταυτόχρονα να ενημερωθεί για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των ευρύτερων περιοχών.

Μετά την επίσκεψη, ο κ. Σπανάκης δήλωσε:
«Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης πρέπει άμεσα να αναβαθμιστεί και να ενισχυθεί σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να γίνει Εφημεριακό Κέντρο 24ωρης λειτουργίας. Έτσι χιλιάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα και ευέλικτα.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες του Κέντρου Υγείας.
Το ιατρείο Covid που λειτουργεί από τις 12 Οκτωβρίου και στο οποίο μπορούν να εξεταστούν δωρεάν και κατόπιν ραντεβού όσοι πολίτες έχουν συμπτώματα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη μάχη κατά του κορωνοϊού.
Σήμερα, θα προχωρήσω σε Κοινοβουλευτική παρέμβαση με την οποία θα ζητήσω να γίνει το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης Εφημεριακό Κέντρο 24ωρης λειτουργίας και να ενισχυθεί άμεσα σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό».

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι