«Ο στόχος μας είναι να επιστρέψει η αξιοπρέπεια σε όλους τους Έλληνες»

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τη λαϊκή αγορά της Γλυφάδας επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νότιο τομέα της Αθήνας, Βασίλης Σπανάκης.

Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παραγωγούς αλλά και τους πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους και να ακούσει με προσοχή τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι άδειες τσέπες εξ αιτίας της υπερφορολόγησης, η αδυναμία να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους και οι συνεχείς περικοπές στον οικογενειακό προϋπολογισμό, ήταν τα βασικά θέματα που του του έθεσαν.

«Πρωταρχικός στόχος της Νέας Δημοκρατίας και δικός μου, είναι να επιστρέψει η αξιοπρέπεια αλλά και το χαμόγελο σε όλους τους Έλληνες που δοκιμάζονται σκληρά την τελευταία τριετία» δεσμεύτηκε ο Βασίλης Σπανάκης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5602″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5604″ img_size=”FULL”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5604″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι