Β. Σπανάκης: «Αντιμετωπίζουμε καθημερινά την πανδημία και σε καμία περίπτωση η οικονομία και η κοινωνία δεν θα κλείσουν»

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης παραβρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο Πρωθυπουργός παρέθεσε πραγματικά στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας και ανέφερε αναλυτικά στην ομιλία του τις πράξεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Πρωθυπουργού στη Βουλή, ο κ. Σπανάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαχειρίζεται με επιτυχία την πανδημία καθημερινά και φυσικά σε καμία περίπτωση η οικονομία και η κοινωνία δεν θα κλείσουν.

Η υγειονομική κρίση δημιούργησε νέα δεδομένα για όλους μας, όμως η Κυβέρνηση την αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα και εύστοχα μέτρα. Λαμβάνει μέριμνα τόσο για τα 6,6 εκατομμύρια Ελλήνων που έχουν εμβολιαστεί, αλλά και για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και πρέπει να το πράξουν.

Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα το “τριπλό ψέμα” του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα, που πρώτον, ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “έβαλε πλάτη” για την πανδημία, δεύτερον, ζήτησε από την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τη λεγόμενη υπερβάλλουσα θνητότητα ενώ δεν τεκμηρίωσε με στοιχεία αν υπάρχει ή όχι και τρίτον, μίλησε χωρίς στοιχεία και σίγουρα χωρίς τεκμηριωμένες προτάσεις».

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι