Β. Σπανάκης: «Πάνω από 100 εκ. ευρώ μπορεί να δώσει η κάρτα ελευθερίας στην ελληνική οικονομία»

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Προπληρωμένη Κάρτα 150 ευρώ για χρήση σε πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν οι νέοι μας από 18 έως 25 ετών μόλις κάνουν την 1η δόση του εμβολίου. Την Κάρτα Ελευθερίας (Freedom Pass) παρουσίασε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των μέτρων για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών.

Για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο [vouletis-spanakis] δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση, από τους πρώτους μήνες της πανδημίας, έλαβε αναγκαστικά μέτρα τα οποία ταυτόχρονα αποδείχθηκαν και εύστοχα. Αυτό είναι εμφανές από τα αποτελέσματα που έφερε η χώρα μας συγκριτικά με τις άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα στον τομέα της προστασίας της απασχόλησης.

Μετά από τόσους μήνες, η Κυβέρνηση συνεχίζει με υπευθυνότητα να λαμβάνει μέτρα με διπλή κατεύθυνση. Πρώτον, για την ενθάρρυνση των πολιτών προκειμένου να εμβολιαστούν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Δεύτερον, για την άμεση τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

Αναμφισβήτητα, το Πρόγραμμα Εμβολιασμών έχει λειτουργήσει με τεράστια επιτυχία και ταυτόχρονα μας έδωσε την Ελευθερία για την Επόμενη Μέρα. Η επόμενη μέρα ανήκει σε όλους μας. Η κάρτα ελευθερίας (Freedom Pass) που θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν οι νέοι μας από 18 μέχρι 25 ετών οι οποίοι θα εμβολιαστούν, θα τονώσει την Ελληνική Οικονομία με ποσά που μπορούν να ξεπεράσουν τα 100 εκ. ευρώ».

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι