Βασίλης Σπανάκης: «Τα Τοπικά Ιατρεία Ταύρου όχι μόνο δεν θα κλείσουν αλλά θα αναβαθμιστούν άμεσα»

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα Τοπικά Ιατρεία του Ταύρου επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, μετά από τη χθεσινή επιτυχημένη παρέμβαση του σε άριστη συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας και τον Διοικητή της 1ης ΥΠΕ, με την οποία ανακλήθηκε η εντελώς πρόχειρη και αδικαιολόγητη απόφαση για κλείσιμο των Ιατρείων.

Ο κ. Σπανάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διευθυντή, με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και να ενημερωθεί για τη λειτουργία τους και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Τα Τοπικά Ιατρεία Ταύρου που λειτουργούν εδώ και 50 χρόνια, εξυπηρετούν μηνιαίως, κατά μέσο όρο, 2.500 ασθενείς σε μια περιοχή των 40.000 κατοίκων.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει άμεση ανάγκη για έναν Παθολόγο, έναν Καρδιολόγο και έναν Παιδίατρο καθώς επίσης και για τουλάχιστον δύο νοσηλευτές/νοσηλεύτριες καθώς η μοναδική νοσηλεύτρια που υπάρχει τώρα πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί. Επίσης τα Ιατρεία Ταύρου λειτουργούν σήμερα με έναν μόνο Διοικητικό Υπάλληλο.

Μετά την επίσκεψη, ο κ. Σπανάκης δήλωσε:

«Σήμερα επισκέφτηκα τα Τοπικά Ιατρεία του Ταύρου. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Διευθυντή, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Τα Ιατρεία του Ταύρου όχι μόνο δεν θα κλείσουν αλλά θα αναβαθμιστούν και θα ενισχυθούν με νέες ειδικότητες. Εδώ εξυπηρετούνται το μήνα πάνω από 2.500 κάτοικοι της περιοχής».

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι