Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο Λεκανοπέδιο Αττικής, ζητάει ο Βουλευτής Β. Σπανάκης

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Να ληφθούν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του σοβαρού κυκλοφοριακού προβλήματος, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής, στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου της Αττικής ζητάει με Κοινοβουλευτική του Παρέμβαση από τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Υποδομών & Μεταφορών ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

Στην Ερώτηση που κατέθεσε αναφέρεται στο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου της Αττικής, όπως στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από Γλυφάδα μέχρι Παλαιό Φάληρο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Χαμοστέρνας καθώς και στη Λεωφόρο Αλίμου – Καρέα.

Ειδικά κατά τις ώρες αιχμής, το πρόβλημα είναι ακόμη πιο σοβαρό και οι πολίτες ταλαιπωρούνται καθημερινά στους δρόμους της Αττικής.

Ο κ. Σπανάκης ρωτάει τους αρμόδιους Υπουργούς ποια μέτρα προτίθενται να λάβουν για την αντιμετώπιση του σοβαρού κυκλοφοριακού προβλήματος στην Αττική.

Η Ερώτηση σε PDF

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι