Στη Βουλή τοποθετήθηκα στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Διατάξεις για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, θέσπιση πλαισίου για την ανάπτυξη των Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την προστασία του περιβάλλοντος και λοιπές διατάξεις».

Επισήμανα στη ομιλία μου θετικές διατάξεις του νομοσχεδίου όπως η παράταση στην προθεσμία υποβολής φορολογικών έως 31-8-2022 με διατήρηση της έκπτωσης 3% για την εφάπαξ καταβολή, η παράταση της ισχύς των οικοδομικών αδειών, η συνέχιση της ενίσχυσης των καταναλωτών για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

Αναφέρθηκα επίσης στην τροπολογία που κατέθεσα, με άλλους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για τη διευκόλυνση των αθλητικών σωματείων για την ολοκλήρωση των διαδικασιών εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, και η οποία έγινε δεκτή από την ηγεσία του Υπουργείου.

Κλείνοντας σημείωσα ότι «η Κυβέρνηση με αυτό το νομοσχέδιο υλοποιεί με συνέπεια τη στρατηγική της στον τομέα του περιβάλλοντος ενισχύοντας τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι