Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 15/1/2023

Βασίλης Σπανάκης : «Μαζί ξανά στη νέα τετραετία – Μήνυμα νίκης από τα Νότια»

Στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πολιτικού του γραφείου ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλες και φίλους και να ανταλλάξει ευχές.

Ο κ. Σπανάκης στην πολιτική του ομιλία έκανε έναν απολογισμό του σημαντικού έργου που έγινε από την Κυβέρνηση τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια και μίλησε για το μέλλον και τους στόχους για τη νέα τετραετία, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο της εκλογικής του Περιφέρειας.
Αναφέρθηκε στα θετικά επιτεύγματα της οικονομίας, στις αυξήσεις που δόθηκαν στους συνταξιούχους μας προσθέτοντας ότι πρέπει να γίνει νέα ρύθμιση οφειλών για τα φυσικά και τα νομικά πρόσωπα.
Ο κ. Σπανάκης επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει θωρακιστεί μετά τις πρόσφατες αμυντικές συμφωνίες σημειώνοντας ότι η Τουρκία έχει εγκλωβιστεί εξαιτίας της αποτυχημένης οικονομικής της πολιτικής.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σπανάκης κάλεσε τους παρευρισκόμενους να φέρουν πρώτη με διαφορά τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές στη μεγαλύτερη εκλογική Περιφέρεια της χώρας, το Νότιο Τομέα της Αθήνας και να στείλουν το μήνυμα της συνέχειας και της σταθερότητας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία εδώ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον απολογισμό δράσης εδώ

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι