Μια ημέρα άδεια στους Μαραθωνοδρόμους της Κλασικής Διαδρομής προτείνει ο Βασίλης Σπανάκης

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μια διαφορετική πρόταση κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ανάγνωσης του Σ/Ν του Υπουργείου Εσωτερικών «Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ρύθμιση ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις» ο κ. Σπανάκης αφού τοποθετήθηκε για διάφορα άρθρα του νομοσχεδίου, προχώρησε σε μια καινοτόμο πρόταση:

«Επειδή υπάρχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι που είναι Μαραθωνοδρόμοι των 42 χλμ, προτείνω να δίνεται ειδική άδεια μίας ημέρας σε όσους συμμετέχουν στην Κλασική Διαδρομή της Αθήνας», είπε, εκπλήσσοντας τους συναδέλφους του.

Να σημειωθεί ότι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει λάβει μέρος σε τέσσερις Μαραθωνίους και παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ενασχόλησή του με τον στίβο της πολιτικής τον έκανε να αφήσει τον στίβο του αθλητισμού, βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητές των μεγάλων αποστάσεων.

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι