«Οι φοροελαφρύνσεις είναι στο DNA της πολιτικής μας»

Η Ομιλία μου στην Βουλή, για την «Κύρωση της από 28.1.2022 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ”Επείγουσες φορολογικές, τελωνειακές και συναφείς ρυθμίσεις, επείγουσες διατάξεις για τη διασφάλιση του δικαιώματος αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας”.

Ανέφερα χαρακτηριστικά:

«Σήμερα φέρνουμε συγκεκριμένες διατάξεις με θετικό πρόσημο. Στόχο έχουν την ενίσχυση συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων μέσω της φορολογικής ελάφρυνσης. Απαλλαγές από το φόρο του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας για την πτητική αποζημίωση κατά 65% σε ΥΠΑ και Πολιτική Αεροπορία και κατά 100% σε εκείνους που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία σε ΕΔ, ΕΛΑΣ, Λιμενικό, Πυροσβεστικό Σώμα καθώς και σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία με πτητικά μέσα. Μία αναγνώριση και ανταπόδοση της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο».

Ανέφερα χαρακτηριστικά ότι οι φοροελαφρύνσεις είναι στο DNA της πολιτικής της Κυβέρνησης και επεσήμανα τις παρατάσεις προθεσμιών που δίνει το Σχέδιο Νόμου για τις μεταβιβάσεις ακινήτων.

Στη ρύθμιση για τη ΛΑΡΚΟ τόνισα ότι αποτρέπει την ανεργία των εργαζομένων και κάλεσα την αντιπολίτευση να μην κινδυνολογεί.

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι