Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Αστυνομίας» ο Βασίλης Σπανάκης

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο τομέα της Β’ Αθηνών, Βασίλης Σπανάκης, παρέστη την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στη θεία λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία στο Ζάππειο  στο πλαίσιο του εορτασμού της  “Ημέρας της Αστυνομίας” και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Η θεία λειτουργία τελέστηκε παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Υφυπουργού Ε. Οικονόμου, Βουλευτών, (Θ. Μπούρας, Β. Οικονόμου, Θ. Πλεύρης, Ν. Δούνια, Κ. Μπογδάνος, Γ. Καμίνης, κ.α.), του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μ. Καραμαλάκη,  αξιωματικών του Σώματος, αιρετών και πλήθους κόσμου. Ακολούθησε εκδήλωση στο Ζάππειο όπου μεταξύ άλλων έγιναν και επιδείξεις από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

“Η επιστροφή του αισθήματος της ασφάλειας σε κάθε γειτονιά, αποτελεί προεκλογική δέσμευση κ προτεραιότητα για την κυβέρνηση μας και για το λόγο αυτό είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, αρωγοί στο δύσκολο έργο της” δήλωσε ο κ. Σπανάκης.
Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι