Την ενίσχυση σε προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σμύρνης, ζητάει ο Βασίλης Σπανάκης

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με την οποία ζητάει να ενισχυθεί άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης σε προσωπικό, κατέθεσε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

Όπως αναφέρει, «το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης παρουσιάζει εδώ και καιρό σοβαρή έλλειψη σε προσωπικό, γεγονός που καθιστά όλο και πιο δύσκολη την άσκηση των καθηκόντων από το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό» και επισημαίνει πως, «Ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι μια πολυπληθής περιοχή της Αττικής με έντονη κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα και μεγάλη επισκεψιμότητα καθώς, μεταξύ άλλων, η περιοχή έχει εύκολη πρόσβαση λόγω του Τραμ».

Ο κ. Σπανάκης σημειώνει επίσης πως, «Οι ανάγκες για αστυνομικούς ελέγχους έχουν αυξηθεί και εξαιτίας των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η υγειονομική κρίση, καθώς το αστυνομικό προσωπικό είναι επιφορτισμένο και με τους τακτικούς και έκτακτους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του COVID».

Για τους παραπάνω λόγους ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό: «Προτίθεστε να ενισχύσετε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης σε προσωπικό προκειμένου να μπορεί να επιτελεί το έργο του με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα;»

Η Ερώτηση σε PDF

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι