Το Κοινό Ψήφισμα των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας για την εξέλιξη των έργων ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, γνωστοποίησε στη Βουλή καταθέτοντας σχετική Αναφορά προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Εσωτερικών και Υποδομών & Δικτύων, ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

Στο Ψήφισμα τους, οι δύο Δήμοι εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την εξέλιξη των έργων καθώς και για πιθανές αλλαγές στον σχεδιασμό της β’ φάσης τους και ζητούν από την Πολιτεία τη διασφάλιση της υλοποίησης των έργων όπως αυτά έχουν σχεδιαστεί και εγκριθεί με την σύμφωνη γνώμη Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κυβερνήσεων και αρμόδιων Φορέων.

Επειδή η άμεση ολοκλήρωση των έργων είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων αλλά και ολόκληρου του Λεκανοπεδίου της Αττικής, ο κ. Σπανάκης, ως κάτοικος και ο ίδιος της περιοχής, αντιλαμβάνεται πλήρως την ανησυχία των Δημοτικών Αρχών και ζητάει από τους αρμόδιους Υπουργούς να απαντήσουν στα ερωτήματα που εμπεριέχονται στο Κοινό Ψήφισμα και εμπίπτουν στις αρμοδιότητες τους.

Ακολουθεί η Αναφορά και το Ψήφισμα των Δημοτικών Συμβουλίων:

Η Αναφορά και το Ψήφισμα των Δημοτικών Συμβουλίων

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι