Εγκρίθηκε η λεωφορειακή γραμμή Ζωγράφου – Σταθμός ΜΕΤΡΟ Κατεχάκη

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Την έγκριση λειτουργίας της λεωφορειακής Γραμμής Ζωγράφου-Σταθμός ΜΕΤΡΟ Κατεχάκη της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ζωγράφου, αποφάσισε η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Για το θέμα είχε καταθέσει Κοινοβουλευτική Ερώτηση ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, επισημαίνοντας ότι η έναρξη λειτουργίας της εν λόγω Γραμμής θα εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες που κατοικούν ή θέλουν να μετακινηθούν από και προς τις περιοχές Ζωγράφου, Ιλίσια, Γουδή, ενώ θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση του κυκλοφοριακού προβλήματος της περιοχής.

Απαντώντας στο αίτημα του κ. Σπανάκη το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «αφού διαπιστώθηκε η συνδρομή όλων των εκ του νόμου απαιτούμενων προϋποθέσεων, η Υπηρεσία του Υπουργείου προχώρησε στην επεξεργασία και σύνταξη σχεδίου Απόφασης, για την εκτέλεση του προτεινόμενου συγκοινωνιακού έργου Γραμμή 1 Ζωγράφου (κυκλική) και Γραμμή 2 Ζωγράφου – Σταθμός Μετρό Κατεχάκη (express) από τον Δήμο Ζωγράφου, η οποία υπογράφηκε άμεσα».

Η Ερώτηση σε PDF

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι