Την άμεση καταβολή του οφειλόμενου bonus προηγούμενων ετών των εργαζομένων της Α.Α.Δ.Ε., ζητάει με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

«Όπως γνωρίζετε, οι εργαζόμενοι της Α.Α.Δ.Ε., όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο Τομέα, καταβάλλουν μία μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθούν στις σημερινές ανάγκες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σπανάκης και σημειώνει πως οι υπάλληλοι της Α.Α.Δ.Ε. διέπονται από ένα ξεχωριστό νομοθετικό πλαίσιο που τους δίνει τη δυνατότητα να λάβουν bonus απόδοσης, το οποίο όμως, τα τελευταία χρόνια, η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέδωσε.

«Επειδή λόγω της πανδημίας οι εργαζόμενοι της A.A.Δ.E. έχουν συμβάλλει με τον δικό τους τρόπο στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επειδή οι αυξημένες ανάγκες έχουν οδηγήσει στη λειτουργία των Υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε. έως το απόγευμα.

Επειδή ο ρόλος της Α.Α.Δ.Ε. έχει αναγνωριστεί από όλους ως ουσιαστικός και χρήσιμος για τη χώρα», ο κ. Σπανάκης ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό αν προτίθεται να προχωρήσει άμεσα στην καταβολή του οφειλόμενου bonus προηγούμενων ετών των εργαζομένων της Α.Α.Δ.Ε..

Η Ερώτηση σε PDF

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι