Ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, παραβρέθηκε στα δοκιμαστικά δρομολόγια του Τραμ που γίνονται προκειμένου να επαναλειτουργήσει η γραμμή μέχρι το Σύνταγμα.
Για το θέμα της επαναλειτουργίας του Τραμ από και προς το Σύνταγμα, ο κ. Σπανάκης είχε καταθέσει συγκεκριμένη Ερώτηση στις 12 Φεβρουαρίου 2020 όπου ζητούσε την άμεση επαναλειτουργία και επεσήμανε την αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Να σημειωθεί ότι η διακοπή του δρομολογίου του Τραμ έγινε στις 19 Οκτωβρίου 2018 από τον τότε Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Μετά την επίσκεψη στον χώρο των δοκιμαστικών δρομολογίων, στη στάση «ΦΙΞ» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε τα εξής:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια του Τραμ από και προς το Σύνταγμα. Η ταλαιπωρία των επιβατών από και προς τα Νότια Προάστια δεν μπορεί να συνεχιστεί αν λάβει κανείς υπόψη του ότι έχουμε και διακοπή της κυκλοφορίας λόγω των έργων της Παραλιακής. Θέλω να συγχαρώ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την προσπάθεια της καθώς και τη Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε.».

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι