Τη δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού ανάπλασης της παραλίας του Μοσχάτου, ζητάει ο Β.Σπανάκης

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τη δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού ανάπλασης της παραλίας του Μοσχάτου, πρότεινε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το Νομοσχέδιο «Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των ΟΤΑ», του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Οι Αναπτυξιακοί Οργανισμοί θα δώσουν προοπτική, θα αναπτύξουν περιοχές, θα καλύψουν μελλοντικές ανάγκες για πολλές γειτονιές. Προτείνω κύριε Υπουργέ τη δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού ανάπλασης της παραλίας του Μοσχάτου, προκειμένου Δήμος και Περιφέρεια, πλάι-πλάι, να αναπτύξουν μια έκταση που έχει ανάγκη η κοινωνία των νοτίων προαστίων, η γειτονιά του Μοσχάτου. Να δώσουμε επιτέλους στα παιδιά μας αυτά που στερηθήκαμε εμείς και οι πατεράδες μας, χώρους περιπάτου, χώρους άθλησης, χώρους πρασίνου, χώρους για όλους», επισήμανε.

Αναφερομένος στα πλεονεκτήματα που έχουν οι Αναπτυξιακοί Οργανισμοί, ο Βουλευτής της Β3΄Περιφέρειας του Νότιου τομέα της Αθήνας, είπε χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε τα πλεονεκτήματα που θα είχαμε εάν γινόταν παραχώρηση των γηπέδων Τάε Κβο Ντο και Μπιτς Βόλεϊ, του Ολυμπιακού Συγκροτήματος Φαλήρου, που οι κάτοικοι για 20 χρόνια τα βλέπουν να μένουν αναξιοποίητα».

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι