Ομιλία Σπανάκη στην Ολομέλεια της Βουλής: “Συγχαρητήρια σε όσους μας κάνουν υπερήφανους στον Έβρο”

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα θερμά του συγχαρητήριά σε όσους μας γεμίζουν υπερηφάνεια στον Έβρο, έδωσε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, ξεκινώντας την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το Σ/Ν του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Επιτρέψτε μου να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας, σ’ όλους τους εθελοντές, στις εθελοντικές οργανώσεις, στους συλλόγους, στους φορείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους κατοίκους της Θράκης και κυρίως του Έβρου, που τις τελευταίες ημέρες μας έχουν γεμίσει υπερηφάνεια στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση ένα ξεκάθαρο μήνυμα: με τα σύνορα της Ελλάδος, με τα σύνορα της Ευρώπης, δεν μπορεί να παίξει κανείς και πολύ περισσότερο οι τακτικισμοί του Ερντογάν», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο υπό συζήτηση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο κ. Σπανάκης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «δίνει ώθηση στους Ελληνικούς Αγροτικούς Συνεταιρισμούς για την προώθηση των εξαγωγών, για την εξωστρέφεια, για την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς τους».

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι