Τον άμεσο προγραμματισμό της 2ης δόσης εμβολιασμών εκπαιδευτικών ήδη εμβολιασμένων με την 1η δόση, με τη διαδικασία των αδιάθετων εμβολίων, ζητάει ο Β. Σπανάκης

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατέθεσε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, με την οποία ζητάει τον άμεσο προγραμματισμό της δεύτερης δόσης εμβολιασμών εκπαιδευτικών ήδη εμβολιασμένων με την πρώτη δόση, με τη διαδικασία των αδιάθετων εμβολίων.

Ο κ. Σπανάκης αναφέρει πως «αποτελεί θετικό βήμα η έναρξη του εμβολιασμού των εκπαιδευτικών από τα αδιάθετα εμβόλια», όμως, «έχει παρατηρηθεί αδυναμία εξεύρεσης ημερομηνίας για τη δεύτερη δόση μέσα από την πλατφόρμα» και «υπάρχει ο κίνδυνος το υφιστάμενο σύστημα να μην μπορέσει να ανταποκριθεί εγκαίρως στις προθεσμίες εμβολιασμού της δεύτερης δόσης».

Για τους παραπάνω λόγους ρωτάει τους αρμόδιους Υπουργούς σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προχωρήσουν άμεσα προκειμένου να προγραμματιστεί εγκαίρως η δεύτερη δόση των ήδη εμβολιασμένων με την πρώτη δόση εκπαιδευτικών και να μην υπάρξει κίνδυνος να χαθεί η προθεσμία εντός της οποίας πρέπει να πραγματοποιηθεί η δεύτερη δόση.

Η Ερώτηση σε PDF

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι