Για κινήσεις που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις την ώρα που πρέπει να προασπίσουμε τη Δημόσια Υγεία με κάθε μέσο, κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, κατά τη συζήτηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης αλλά και των πολλών Τροπολογιών με τα περαιτέρω μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από την πανδημία.

«Επειδή σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα επιτρέψτε μου να πω ότι η προτεραιότητα της Ελληνικής κοινωνίας, σήμερα, είναι η Δημόσια Υγεία και η προστασία της και δεν πρέπει πολιτικά κόμματα να καπηλεύονται μία επέτειο και να δημιουργούν εντυπώσεις. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει να υπερασπιστούμε τη Δημόσια Υγεία με κάθε μέσο. Ο Ελληνικός λαός απαιτεί από εμάς ενότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ανέπτυξε κάποιες από τις διατάξεις των τροπολογιών, όπως για παράδειγμα την καταβολή του 50% της μείωσης των μισθωμάτων προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων. «Είναι κάτι που αναγνωρίζεται και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων. Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι με Κοινουβουλευτική μου παρέμβαση ζήτησα από τον Υπουργό Οικονομικών αυτή η καταβολή της μείωσης να είναι Αφορολόγητη, Ακατάσχετη και Ανεκχώρητη», σημείωσε.

Ο κ. Σπανάκης αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένη διάταξη που θα έρθει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με την αναστολή των πλειστηριασμών, ενώ με αφορμή τη διάταξη για την Θεσσαλία και της συνέπειες από το πέρασμα του «ΙΑΝΟΥ» απευθύνθηκε ξανά στους συναδέλφους του Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέροντας πως, «βλέπουμε τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ να γυρνάνε στα κανάλια και να κινδυνολογούν ότι ξεχάσαμε τη Θεσσαλία και την Καρδίτσα»

«Λοιπόν, δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε στον Ελληνικό λαό ψέματα και κουβέντες που δημιουργούν κινδυνολογία. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια αυτές τις κρίσιμες ώρες για την Ελληνική κοινωνία, για την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο. Αλλά δεν πρέπει και να ανησυχούμε διότι έχουμε μία Κυβέρνηση, που με αποφασιστικότητα, με συνέπεια και με ταχύτητα δημιουργεί εκείνο το κλίμα για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που έρχονται».

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι