Την αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος των Πολυκλαδικών Σχολείων της Ηλιούπολης στη Λεωφ. Βουλιαγμένης, ζήτησε ο Β. Σπανάκης

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Την αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος των Πολυκλαδικών Σχολείων της Ηλιούπολης στη Λεωφ. Βουλιαγμένης,προς όφελος μαθητών και εκπαιδευτικών, ζήτησε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

Με Κοινοβουλευτική Ερώτηση που κατέθεσε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου προς τέσσερις Υπουργούς (Υποδομών & Μεταφορών, Εσωτερικών, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας), ο κ. Σπανάκης επισημαίνει ότι «το σχολικό συγκρότημα των Πολυκλαδικών Ηλιούπολης, λόγω ελλιπούς συντήρησης, παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα υποδομών τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Επιπλέον υπάρχει μεγάλο ζήτημα με το ενεργειακό κόστος των κτιρίων, το οποίο παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, παρά τη χρήση φυσικού αερίου, γεγονός που καθιστά αναγκαία και την ενεργειακή αναβάθμισή τους».

Στην Ερώτησή του ο κ. Σπανάκης ζητάει μεταξύ άλλων την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ηλιούπολης, προκειμένου να προχωρήσει στην αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος των Πολυκλαδικών Σχολείων της Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Η Ερώτηση σε PDF

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι