Την κατασκευή νέου Κλειστού Σχολικού Γυμναστηρίου στην παραλία του Μοσχάτου, ζητάει ο Β.Σπανάκης

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Την κατασκευή ενός νέου Κλειστού Σχολικού Γυμναστηρίου στην παραλία του Μοσχάτου, δίπλα στο υπάρχον Κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο ΟΣΚ (Καποδιστρίου & Ποσειδώνος), ζητάει ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

Με Κοινοβουλευτική Ερώτηση που κατέθεσε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών, Παιδείας και Πολιτισμού, ο κ. Σπανάκης επισημαίνει ότι «οι ανάγκες άθλησης είναι διαρκείς και αυξανόμενες στην περιοχή, με συνέπεια οι διαθέσιμες αθλητικές εγκαταστάσεις να μην επαρκούν για την εξυπηρέτηση των μαθητών και των αθλητών των Σωματείων του Μοσχάτου (Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Μοσχάτου, Α.Ο. Ελευθερία, Α.Σ. ΛΕΩΝ, Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ Μοσχάτου, Α.Σ ΔΙΑΣ, Απόλλων Μοσχάτου κ.α.). Επειδή για δεκαετίες ολόκληρες το παραλιακό μέτωπο δεν αξιοποιήθηκε προς όφελος των κατοίκων της περιοχής και κυρίως για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών τους, η ανάγκη δημιουργίας ενός νέου Σχολικού Γυμναστηρίου, δίπλα στο υπάρχον, είναι επιτακτική».

Να σημειωθεί ότι ο χώρος για την ανέγερσή του νέου Σχολικού Γυμναστηρίου, υπάρχει και βρίσκεται στο υπόλοιπο τμήμα του οικοπέδου, ιδιοκτησίας του ΟΣΚ (νυν ΚΤΥΠ), το οποίο εκτείνεται προς την πλευρά του Ιλισού.

Η Ερώτηση σε PDF

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι