Την παραχώρηση κατασκηνωτικής εγκατάστασης στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας προκειμένου να δημιουργήσει εκεί μια σύγχρονη Κατασκήνωση που να μπορεί να φιλοξενεί περισσότερα από 800 παιδιά των περιοχών δικαιοδοσίας της, ζήτησε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης από τον Υπουργό Εργασίας & και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση.

Στην Κοινοβουλευτική Ερώτηση, που κατέθεσε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ο κ. Σπανάκης αναφέρει ότι «η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας παράλληλα με το ποιμαντικό έργο της επιτελεί σημαντικό κοινωνικό και παιδαγωγικό έργο. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει Κατασκηνώσεις στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Τήνο, οι οποίες επαρκούν για περίπου 200 παιδιά. Επειδή ωστόσο οι ανάγκες των οικογενειών που κατοικούν στις περιοχές της δικαιοδοσίας της (Γλυφάδα, Ελληνικό, Βούλα, Βουλιαγμένη και Βάρη) είναι πολύ μεγαλύτερες, πάγια επιθυμία της Μητρόπολης Γλυφάδας και προσωπικά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης Κατασκήνωσης ικανής να φιλοξενεί περισσότερα από 800 παιδιά».

Για τον σκοπό αυτό, ο κ. Σπανάκης ζητάει να παραχωρηθούν στη Μητρόπολη Γλυφάδας κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η Ερώτηση σε PDF

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι