Με παρέμβαση Σπανάκη και εντολή του Υπουργού Υγείας Κικίλια δεν θα κλείσουν τα Τοπικά Ιατρεία του Ταύρου

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και τον Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής (ΥΠΕ) κ. Στάθη, ανακλήθηκε η απαράδεκτη απόφαση να κλείσουν τα τοπικά Ιατρεία Ταύρου και να μεταφερθούν στον Κεραμεικό.

Ο κ. Σπανάκης ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον Διοικητή της 1ης ΥΠΕ για την άμεση παρέμβαση τους και ζήτησε την ενίσχυση των Ιατρείων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα και βέλτιστα οι κάτοικοι της περιοχής του Ταύρου.

Να σημειωθεί ιδιαιτέρως ότι τα Ιατρεία αυτά λειτουργούν πάνω από 50 χρόνια σε ακίνητο που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο.

Να τονιστεί επίσης ότι εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας COVID-19, εν μέσω του δεύτερου γενικού Lockdown, μία τέτοια απόφαση θα οδηγούσε τους πολίτες σε καταστάσεις συνωστισμού και θα δημιουργούσε πρόσθετα προβλήματα στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Ο κ. Σπανάκης κατά τη διάρκεια της παρέμβασης είχε άμεση επικοινωνία με τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Ευθυμίου τον οποίο και ενημέρωσε για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι