Στον αγιασμό του 13ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας παραβρέθηκε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.

Μετά τον αγιασμό ο κ. Σπανάκης συνεχάρη τη Διευθύντρια, το διδακτικό προσωπικό και τον Σύλλογο Γονέων καθώς και τη Δημοτική Αρχή για την εξαιρετική προετοιμασία και οργάνωση και απηύθυνε ένα σύντομο μήνυμα:

«Εύχομαι σε όλους μια καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει την πανδημία με υπευθυνότητα και θέλω να διαβεβαιώσω τους γονείς πως δεν έχουν λόγο να ανησυχούν. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες υπό τις οποίες ανοίγουν φέτος τα σχολεία, ενδεχομένως να προκαλέσουν κάποια προβλήματα αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να τα λύσουμε. Αυτός είναι ο θεσμικός μας ρόλος», δήλωσε ο Βουλευτής του Νότιου τομέα της Αθήνας.

Εξερχόμενος του σχολικού συγκροτήματος ο κ. Σπανάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με αρκετούς γονείς που ήταν συγκεντρωμένοι και να τους μεταφέρει τη δέσμευσή του πως θα βρίσκεται διαρκώς σε ανοιχτή επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα προκύψουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι