Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Σπανάκη στον νέο Αρχηγό της Πυροσβεστικής

Βασίλης Σπανάκης - Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βασίλης - Πέτρος Σπανάκης

Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα συγχαρητήριά του για την άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα που επέδειξε το Πυροσβεστικό Σώμα στις σημερινές επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν νωρίς το πρωί σε πολυκατοικίες στο Παλαιό Φάληρο και στον Υμηττό, εξέφρασε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Π.Σ Στέφανο Κολοκούρη.

Ο κ. Σπανάκης, αφού συνεχάρη τον κ. Κολοκούρη για την ανάληψη των καθηκόντων του στην ηγεσία της Πυροσβεστικής, μετέφερε τα θερμά του συγχαρητήριά για τον επαγγελματισμό των Πυροσβεστών του 5ου Πυροσβεστικού Σταθμού Καλλιθέας, του 8ου Π.Σ. Ελληνικού, του 7ου Π.Σ. Δάφνης και του 2ου Π.Σ. Αθηνών, που έλαβαν μέρος στα δύο περιστατικά που εκδηλώθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου.

«Χάρη στο υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και την αυτοθυσία των Πυροσβεστών μας, δύο ηλικιωμένες γυναίκες απεγκλωβίστηκαν άμεσα από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Π.Φάληρο και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς να κινδυνεύσουν οι κάτοικοι των γειτονικών σπιτιών και οι περιουσίες τους. Λίγη ώρα αργότερα, αντιμετωπίστηκε με επιτυχία πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στον Υμηττό. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να αναδεικνύει το σπουδαίο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και να στηρίζει την αδιάκοπη προσπάθειά που καθημερινά καταβάλλουν οι Πυροσβέστες προκειμένου να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες», δήλωσε ο κ. Σπανάκης.

Είμαι πάντοτε δίπλα σας
Επικοινωνήστε

Μάθε να μοιράζεσαι